Petruța Cecilia Kupper, în vârstă de 28 de ani, s-a stabilit în Germania împreună cu soţul ei Jens şi fiica lor de doi ani, Jessica.

Petruta s-a hotărât să participe la emisiunea concurs “Das Supertalent 2009” pentru a câştigă premiul cel mare şi pentru a-şi ajuta sora rămasă în România, bolnavă de schizofrenie.

Petruta Cecilia s-a stabilit în Osnabruck, Germania, unde şi-a continuat studiile. În România a studiat naiul împreună cu Gherorghe Zamfir, pe care îl consideră mentorul şi modelul ei.

În Germania, Kupper a studiat şi sociologia, acest lucru oferindu-i posibilitatea să îşi continue studiile muzicale în ţara natală.

Ea a impresionat juriul format din Dieter Bohlen, Sylvie van der Vaar şi Bruce Darnell prin simplitate, sinceritate şi prin interpretarea pieselor “The Lonely Shepherd”, compusă de James Last şi inclusă în coloana sonoră a filmului “Kill Bill” (în regia lui Quentin Tarantino”) în varianta lui Gheorghe Zamfir. Imediat ce a început să cânte, publicul a rămas mut de uimire în faţa unui asemenea talent

Românca a menţionat, înainte de a cânta la nai, pe scenă, că şi-a ales acest instrument pentru ca toată lumea să vadă ce poate face un nai, ce muzică poţi interpreta cu ajutorul lui şi pentru ca lumea să plece de la emisiune încântată de ce aude.

21,634 total views, 2 views today

Facebook Comments