Olimpicii care vor alege să urmeze cursurile de licenţă ale Universităţii Politehnica din Bucureşti vor primi, lunar, pe toată perioada anilor de studii, o bursă în valoare de 1.000 de euro, informează un comunicat. 

„Pentru olimpicii care vor alege să urmeze cursurile de licenţă ale Universităţii Politehnica din Bucureşti , conducerea prestigioasei institutii de învăţământ superior a decis acordarea unei burse lunare, în valoare de 1.000 de euro”, se arată în comunicat.

Pe de altă parte, Universitatea Politehnica din Bucureşti anunţă că lansează anul acesta prima agenţie universitară de plasare a forţei de muncă.

„Denumită generic PoliJobs, agenţia Universităţii Politehnica din Bucureşti oferă servicii gratuite tuturor studenţilor şi absolvenţilor UPB, în funcţie de specializările acestora şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor de profil. Toate acestea în contextul în care cererea de ingineri pe piaţa muncii din România a fost anul acesta de 10.000 de locuri de muncă, iar numărul absolvenţilor UPB a fost de 3.000”, potrivit sursei citate.

Ana Grama

Post-ul Burse pentru olimpicii care aleg Universitatea Politehnica din Bucureşti : 1.000 de euro lunar apare prima dată în .:Jurnal Spiritual:..

Source: Jurnal Spiritual

491 total views, 3 views today

Facebook Comments