Un videoclip emoționant în care 15 tineri care suferă de sindromul Down îi transmit un mesaj unei viitoare mame care a descoperit că bebelușul său suferă de aceeași boală a impresionat milioane de oameni.

Realizat ca o scrisoare-răspuns pentru o mamă care viața i se schimă atunci când află că viitorul său copil va avea sindrom Down, cei 15 tineri îi vorbesc acesteia despre temerile sale și îi explică că bebelușul său va avea o viață normală, ca orice alt copil.

Dragă viitoare mamă,
Să nu îți fie teamă, copilul tău va fi în stare să facă multe lucruri, va fi capabil să meargă la școală, ca toată lumea. Va putea să te îmbrățișeze. Va fi în stare să vorbească și să îți spună că te iubește. Va fi capabil să meargă la școală să învețe să scrie. Dacă vreodată va fi departe, asta se întâmplă pentru că va putea călători. Va putea să-și ajute tatăl pentru a repara bicicleta. Va putea munci și să-și câștige proprii bani, iar cu acești bani te va invita la cină sau își va putea închiria un apartament pentru a locui singur. Câteodată ți se va părea greu, chiar imposibil, dar nu așa se întâmplă tuturor mamelor?
Dragă viitoare mamă, copilul tău va putea fi fericit, așa cum sunt și eu..și eu.

2,240 total views, 7 views today

Facebook Comments